fbpx

Yin Yoga acceptare de sine este o scurta secventa de yoga, in care ne concentram pe detensionarea tesuturilor in partea interioara a bratelor.

De multe ori suntem cel mai mare critic al nostru. Si asta poate isi are originea in compararea noastra cu ceilalti sau in copilarie, cand nu ni se permitea sa facem greseli.

Oricare ar fi cauza, pe parcurs se dezvolta convingerea limitativa: “Trebuie sa fiu perfecta, ca sa primesc iubire”. De aici, critica de sine duce de la anxietate, furie, depresie pana la a nu mai incerca sa faci lucruri noi sau a fi foarte critic atunci cand o faci.

In Medicina Traditionala Chineza, meridianul Plamanilor si meridianul Intestinului Gros sunt asociate cu detasarea, a da drumul , a accepta. Pentru a da drumul, a ne detasa, e nevoie sa constientizam ca acele lucruri nu ne mai servesc.

Ia-ti cateva momente si gandeste-te ce te limiteaza in viata ta, la ce vrei sa renunti, de ce vrei sa te detasezi, pentru a te accepta pe deplin asa cum esti. Poate te ajuta sa scrii aceste lucruri pe hartie.

Afirmatia de astazi este: ” Eu sunt dintotdeauna acceptare de sine”.

Yin Yoga acceptare de sine

Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Practica si aceasta clasa de Yin Yoga pentru incredere in sine.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

1 Comment

  1. Pingback: Yin Yoga rabdare - Temper Yoga

Write A Comment