fbpx

Despre Temper Yoga

Numele meu este Irina, iar numele pe care l-am ales pentru brand-ul online este Temper Yoga. M-am gandit la acesta pentru a desemna ce simt eu ca este yoga si cum ma simt atunci cand practic: in echilibru. Si atunci cand sunt in echilibru, armonia si starea de bine vin de la sine.

Am intrat in contact cu yoga acum 6 ani, in 2016, cand s-a infiintat in oras un studio de yoga. Motivul pentru care m-am dus la clase la inceput, a fost pentru a gestiona mai bine stresul din acea perioada a vietii mele, legat de serviciu. Dar si pentru a diminua din durerile de spate. Profesiile de contabil si traducator m-au tintuit mult timp in pozitia sezut la birou. In timp, coloana mea, care avea deja o usoara scolioza din copilarie, s-a tasat.

Fiecare clasa parca mi-a luat durerea cu mana, m-a energizat si m-a reasezat in corpul meu. Trei ani mai tarziu am devenit si eu Instructor de Hatha Yoga 200H TTC, acreditat de Yoga Alliance, pentru a da mai departe din beneficiile acestei minunate discipline. 

Nu m-am oprit insa aici, am continuat cu 100H TTC Yin&Restorative Yoga, pentru a aprofunda si aceasta ramura din yoga draga inimii mele. Au urmat si alte certificari: Yoga Nidra, Kundalini Yoga. Cu cat invatam mai mult, cu atat parca imi doream sa descopar si mai mult, vazand cat de putin stiu. 

Am completat aceste traininguri cu studiul Theta Healing si EFT, convinsa fiind de consecintele pe care convingerile limitative le au asupra vietii noastre de zi cu zi. Gandurile si emotiile noastre ne construiesc corpul, viata si ce devenim. Astfel, am ajuns sa studiez Remediile Florale Bach, ce mi-au reamintit ca facem parte din natura si putem apela oricand la ea pentru a ne restabili echilibrul emotional.

Fascinata de complexitatea corpului fizic, mental, emotional, energetic, spiritual, imi continuu cu entuziasm calatoria catre mine. Nu a lipsit de aici nici nutritia si am inteles ca nu poti avea un corp sanatos si plin de vitalitate, daca nu abordezi holisitic orice provocare a corpului.

Sunt 3 ani deja de cand predau cu drag si celorlalti din cunostintele mele si ma bucura fiecare reusita a cursantilor mei, fiecare situatie imbunatatita, fiecare clipa in care au ajuns mai aproape de esenta lor divina.

In aceasta calatorie imi este alaturi, Alex, sotul meu, caruia ii sunt recunoscatoare si ii multumesc pentru tot suportul acordat pe partea tehnica, fara de care site-ul si clasele online inregistrate nu ar fi aratat si nu s-ar fi auzit la fel de bine. 🙂

Copilul nostru, Stefan ne-a ales sa-i fim parinti, sa invatam unul de la altul si sa crestem impreuna. Dar el nu este cel mai mic membru al familiei, ci Max, catelul nostru iubit, rasfatatul familiei!

Hai alaturi de mine in calatoria catre tine! Ai atat de multe resurse minunate de explorat!

Namaste!