fbpx

Termeni si conditii

Termenii folositi in prezentul contract de utilizare vor avea urmatorul inteles:

 • “Acord” – continutul prezentului reprezinta contractul de utilizare al temperyoga.ro
 • “Utilizator” – toate persoanele care acceseaza pagina temperyoga.ro. Persoana trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, cu mandatul de accesare valid din partea entitatii juridice, in numele careia actioneaza sau dupa caz, in nume propriu.
 • “Membru” – orice entitate fizica sau juridica, care are un cont activ ro.
 • “Vizitator” – orice persoana fizica sau juridica sau reprezentant al unei persoane juridice, care acceseaza pagina temperyoga.ro – fara a avea cont activ de membru.
 • “Administrator” – administratorul paginii temperyoga.ro este compania XITIA POINT SRL, cu sediul in Romania, Craiova, str. Calea Bucuresti, nr.109, bl.R10, sc.1, ap.25, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Craiova sub nr. J16/1892/2018, CUI 39830255.
 • “Termeni si conditii” – prezentul document defineste conditiile si regulile pe care orice Utilizator/Membru trebuie sa le respecte la accesarea serviciilor paginii temperyoga.ro, fiind similar cu “Acord”.
 • “Site-ul” – aplicatia de la adresa web temperyoga.ro este proprietatea XITIA POINT SRL.
 • “Pagina TemperYoga.ro” – site-ul temperyoga.ro – inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora, ce apartin unor terti si care sunt accesate de Utilizator/Membru, ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.temperyoga.ro nu fac obiectul si nu intra in sfera acestor definitii.
 • Web site -ul temperyoga.ro este administrat de XITIA POINT SRL, denumit in continuare: Administrator.
 • Administratorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificare a Termenilor si Conditiilor, precum si orice modificare a site-ului temperyoga.ro

1. Inscrierea si acceptarea “Termenilor si Conditiilor”:

1.1 Accesarea sau utilizarea site-ului implica acceptarea implicita de utilizator a Termenilor si Conditiilor stipulate in prezentul Acord, chiar si in cazul actualizarii, modificarii, completarii sau schimbarilor aduse acestora, Site-ului sau informatiilor stocate.

1.2 Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu oferit de temperyoga.ro, in completarea descrierii fiecaruia dintre acestea, care se regaseste in continutul www.temperyoga.ro, iar in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre descrierea respectivului Serviciu si prevederile prezentului Acord, conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru temperyoga.ro si daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile descrierii respectivului Serviciu.

1.3 www.temperyoga.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment, prin publicarea versiunii amendate pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare imediat din momentul publicarii. Prezentul acord a fost modificat ulima oara pe data de 05.03.2022. Daca se va continua utilizarea Site-ului dupa publicarea Acordului amendat si modificat, se considera acceptarea implicita de Utilizator a termenilor amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de reprezentantii legali ai XITIA POINT SRL.

2. Scopul Urmarit

2.1 Scopul prezentului Acord este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Site-ului, precum si Termenii si Conditiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul acestuia oricaror persoane juridice sau fizice care acceseaza site-ul www.temperyoga.ro.

2.2 Pagina www.temperyoga.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, administratorul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in www.temperyoga.ro este facuta pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului/Membrului, iar in alte cazuri, in scop publicitar. Intrucat Administratorul nu poate garanta sau controla exactitatea informatiilor prezente pe paginile unor terti, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile respective pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3 Intregul continut al Site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea companiei XITIA POINT SRL, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor, a legilor privind drepturile de proprietate intelectuala si industrial. Preluararea oricaror informatii sau date de pe acest site in scopul reproducerii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Administratorului, este strict interzisa si se pedepseste conform legii.

3. Descrierea Serviciilor

3.1 Pagina www.temperyoga.ro pune la dispozitie Utilizatorilor/Membrilor inregistrati, prin accesarea abonamentelor disponibile clase de yoga si meditatie.

3.2 Pentru inregistrare, vizitatorii paginii www.temperyoga.ro pot accesa “Intra in cont” din pagina “Contul meu” a site-ului www.temperyoga.ro. De asemenea, pot accesa serviciile disponibile in Site, asa cum sunt ele descrise, prin cereri adresate la pagina de “Contact” sau urmand instructiunile de pe Site.

3.3 Pagina www.temperyoga.ro ofera tuturor Utilizatorilor/Membrilor sai clase de yoga sustinute la cele mai inalte standarde, cat si realizate cu inalt profesionalism, cat si informatii cu privire la tehnicile yoga, evenimente noutati s.a.

4. Functionarea Site-ului. Contravaloarea serviciilor oferite

Paginile Site-ului www.temperyoga.ro constituie o prezentare generala a notiunii de yoga, a trainerului de yoga si a produselor si serviciilor oferite de acesta.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica informatiile care figureaza in Site, oricand, fara preaviz. Informatiile publicate pe Site corespund la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselro pagini, insa posibila aparitia de erori sau omisiuni.

Operatorii paginii www.temperyoga.ro sunt la dispozitia Utilizatorilor pentru orice informatii referitoare la tarife, servicii, redactarea de texte si oferte, modalitatilor de solutionare a cererilor vizitatorilor etc.

4.1 Modalitatea / Regulile de Utilizare a Site-ului

4.1.1 Orice persoana care indeplineste conditiile impuse de prezentul Acord  si le accepta poate deschide un cont pe www.temperyoga.ro, devenind membru.

4.1.2 Orice persoana care acceseaza pagina www.temperyoga.ro si nu doreste sa devina Membru, accepta prezentul Acord si intelege ca nu poate avea acces la informatiile de pe aceasta, cat si la clasele temperyoga.ro.

4.1.3 Toti Utilizatorii/Membrii www.temperyoga.ro arata ca au luat la cunostinta si consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site in scopul revanzarii sau redistribuirii continutului www.temperyoga.ro, corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje text, posta (electronica), site-uri socializare sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu www.temperyoga.ro sau exploatarii comerciale a continutului. Se interzice extragerea continutului www.temperyoga.ro pentru a crea sau copia, im mod direct sau indirect, colectii video/foto, baze de date sau directoare, fara acordul scris din partea vwww.temperyoga.ro.

4.1.4 www.temperyoga.ro poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau servciil eoferite de terti, prin link-uri catre web site-uri ale acestora. Utilizatorii sunt avertizati sa citeasca termenii si conditiile si / sau politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza, pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare.

4.1.5 Niciun Utilizator nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de www.temperyoga.ro si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

4.1.6 Utilizatorii si/sau Membrii consimt sa nu foloseasca serviciile oferite de www.temperyoga.ro pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale tertilor. Administratorul va anula conturile Membrilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane sau ale www.temperyoga.ro.

4. 2 Inscrierea pe Site

4.2.1 Pentru inregistrarea contului de Utilizator/Membru, aplicantul va trebui sa ofere informatii obligatorii, care sa permita Operatorilor Site-ului verificarea veridicitatii acestora. Toate informatiile obligatorii vor fi marcate cu “*” in formularul de inscriere.

4.2.2 Administratorul www.temperyoga.ro isi rezerva dreptul de a inchide orice cont, daca se constata tentative de fraude si/sau se constata ca actiunile Membrului contravin ratiunilor pentru care a fost creat site-ul.

4.2.3 Orice solicitant al unui cont pe www.temperyoga.ro trebuie sa indeplineasca in prealabil urmatoarele calitati si sa garanteze urmatoarele informatii:

(a) sa aiba autoritatea de a accepta prezentul Acord in numele propriu si/sau a persoanei juridice pe care o reprezinta

(b) sa ofere (dupa caz) adresa de domiciliu; adresa sediului social, o adresa de e-mail de inregistrare, care sa aparatina (dupa caz) personal ori a companiei sau reprezentantului legal al companiei respective si sa insereze numarul de telefon la care poate fi contactat.

(c) toate informatiile pe care le ofera pe parcursul inregistrarii sa fie adevarate, exacte, actuale si complete.

4.3 Conturi. Abonamente

4.3.1 Orice Utilizator care si-a creat un cont pe Site, parcurgand toata procedura aferenta, devine Membru Activ al comunitatii www.temperyoga.ro, cu toate drepturile care deriva din abonamentul accesat. www.temperyoga.ro va mentine un cont unic pentru fiecare Membru, iar acesta va primi un nume de Utilizator si o parola pentru accesul la propriul sau Cont.

4.3.2 Un Membru Activ nu poate vinde sau transfera un Cont, ID de Utilizator sau Parola. Datele de inregistrare se pot modifica doar in cazul in care – dupa caz – numele Membrului sau Companiei , codul fiscal sau numarul de inregistrare la Registrul Comertului se modifica.

4.4 Modalitati si termene de plata

Plata se va efectua conform indicatiilor din formularul de inscriere.

Sunt disponibile urmatoarele metode de plata:

 • plata online securizata cu cardul bancar, prin Stripe.

           In cazul platii cu cardul, contul se va activa automat, dupa efectuarea platii.

 • plata prin transfer bancar (ordin de plata) in contul bancar: RO24 BACX 0000 0017 1498 2001 , deschis la Unicredit Bank pentru XITIA POINT SRL.

           In cazul platii prin transfer bancar, contul se va activa manual, dupa confirmarea platii.

5. Responsabilitatile/Obligatiile Membrilor

5.1 Numai un Membru Activ poate accesa informatiile/clasele de yoga de pe Site.

5.2 Fiecare Membru Activ se angajeaza si garanteaza sa:

(a) ofere informatii reale, exacte, actuale si complete cu privire la identitatea sa/companiei.

(b) nu aduce atingere intereselor administratorului XITIA POINT SRL, potrivit carora a fost creat Site-ul www.temperyoga.ro, in sensul de a nu incerca fraudarea prin copiere/reproducere in vreun mod a logo, denumire, informatii, imagini, inregistrari disponibile pe site ori a site-ului in sine.

5.3 Fiecare Membru Activ se angajeaza si garanteaza ca nu incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale XITIA POINT SRL,  www.temperyoga.ro ori vreunui tert sau alte drepturi ale tertilor.

5.4 Toti Membrii/Utilizatorii declara pe proprie raspundere si sub incidenta dispozitiile legale penale, ca prin utlizarea Site-ului www.temperyoga.ro, cat si in baza informatiilor disponibile pe Site privind inclusiv identitatea trainerilor, nu vor aduce atingere in vreun mod intereselor companiei sai/sau tertilor, comentariile, postarile, parerile:

Ø nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare

Ø nu sunt obsence sau nu contin nu implica pornografie, nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor

Ø nu promoveaza discriminarea: rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta

Ø nu contin publicitate neautorizata sau hartuire, nu vizeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala si daunele civile

Ø nu contin virusi sau alte dispozitive si coduri distructive, care produc daune; nu intercepteaza sau expropriaza sisteme software

Ø nu creeaza in alt mod daune pentru www.temperyoga.ro sau tertilor.

6. Verificare/Moderarea Conturilor Membrilor

6.1 In procesul de dobandire a calitatii de Membru activ al www.temperyoga.ro, Administratorul va verifica informatiile introduse de Utilizatori si va valida contruile acestora. In caz de greseli, nereguli etc., acesta va sesiza respectivul Utilizator pe adresa de e-mail pe care acesta si-a deschis initial contul, pentru remedierea greselilor.

6.2 Administratorul isi rezerva posibilitatea verificarii si sesizarii Membrilor asupra datelor introduse de acestia in conturile lor. In cazul nerezolvarii sesizarilor facute de Administrator in termen rezonabil, acesta poate inchide temporar contul Membrului, pana la remedierea neregulilor.

7. Incalcari ale Acordului de catre Membri. Excluderi.

7.1 Administratorul isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui material pe care il considera ilegal, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat. Administratorul isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile guvernamentale in investigarea actiunilor infractionale sau civile. Administratorul www.temperyoga.ro poate dezvalui identitatea oricarui Utilizator si informatiile de contact, daca autoritatile guvernamentale sau juridice indrituite o cer – situatie fata de care Administratorul nu este raspunzator pentru orice prejudicii in activitatea Ultulizatorilo/Membrilor. Utilizatorul/Membrul nu poate pretinde daune interese in urma acestor dezvaluiri.

Avand in vedere dispozitiile articolului precedent, www.temperyoga.ro poate suspenda sau anula Contul oricarui Membru, ca urmare a constatarii unui comportament neconcordant cu prevederile prezente. Utilizatorul accepta ca www.temperyoga.ro nu are nicio raspundere fata de el, inclusiv pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in acesta sectiune.

7.2 Administratorul isi rezerva dreptul exclusiv de a restrictiona accesul Membrilor in orice moment, daca constata ca actiunile acestora sau continutul publicatiilor incalca principiile de functionare a Site-ului.

8. Limitarea Raspunderii

8.1  www.temperyoga.ro ofera clase de yoga realizate de traineri acreditati si autorizati de forurile competente internationale. Administratorul nu isi asuma raspunderea pentru orice gen de accidentari ivite ca urmare a practicarii in conditii necorespunzatoare a claselor de pe www.temperyoga.ro – practica se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator, acesta fiind unic responsabil.

9. Drepturile de Proprietate Intelectuala

9.1 XITIA POINT SRL prin temperyoga.ro este unic proprietar si autorizat legal al tuturor drepturilor privind site-ul www.temperyoga.ro si continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete profesionale si comerciale, cat si drepturi de proprietate intelectuala protejate de Legea nr.84/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, cat si de legile internationale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului acestuia vor ramane in posesia Administratorului.

9.2 Datele continute in site sunt cu titlu de informatii general valabile. Administratorul se considera a fi autorul Site-ului, toate drepturile fiindu-i rezervate.

9.3 Este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugeri sau alterarii continutului sau a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea Administratorului, Trainerilor, Colaboratorilor sau a Membrilor activi. Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9.4 Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a Site-ului, nelimitandu-se la preluarea/copierea/reproducerea informatiilor care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia scrisa din partea Adminstratorului, este interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

10. Forta Majora

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord, ca rezultat al oricarei cauze in afara controlului sau incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, a altor retele sau a altor autoritati competente, de care Administratorul nu este responsabil.

11. Protectie si Raspundere

11.1 Nota de informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protecția datelor cu caracter personal, am implementat măsuri specifice de protecție, luând în considerare legislația română, precum și cerințele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 –  aplicabil în întreaga Uniune Europeană începând cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).

Datele cu caracter personal reprezintă orice informație prin care dvs. puteți fi identificat, în special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate în legătură cu identitatea dvs. fizică, fiziologică, genetică, psihică, economică, culturală sau socială.

Societatea noastră ia toate măsurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protecția datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezintă notificarea stabilită de art. 13 sau 14 din Regulament prin care  explicăm de ce colectăm datele dvs. cu caracter personal, modul în care protejăm aceste date, precum și care sunt drepturile dvs. în legătură cu această colectare de date.

Vă încurajăm să citiți cu atenție documentul și să ne solicitați orice informație suplimentară sau orice lămurire pe care o considerați necesară, cu privire la conținutul acestei informări.

1) Considerații generale privind datele dumneavoastră personale :

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, www.temperyoga.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre  www.temperyoga.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

www.temperyoga.ro realizează următoarele operaţiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea catre terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea si confidentialitatea datelor, precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informaţii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automată de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat consimţământul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automată de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate în acest scop.

Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa [email protected] pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. E-mailul va conţine, în format pdf şi versiunea în vigoare a prezentului Contract.

Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.

Website-ul va putea fi utilizat şi dacă Utilizatorul decide să nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite în cadrul Politicii de Cookies (parte integrantă a prezentului Contract)

Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa [email protected] cu specificația „Solicitare date cu caracter personal”.

Site-ul se angajează sa nu trimită mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa întreprindă toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidențialitatea datelor utilizatorului.

Site-ul își rezerva dreptul de a desființa, fără aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care încalcă Termenii și condițiile, care întreprind activități dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea și confidențialitatea informațiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

2) Datele având caracter personal pe care le colectăm, temeiurile colectării și scopurile colectării :

În cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site și utilizator, colectăm și prelucrăm datele dvs. având caracter personal, colectarea și prelucrarea acestor date fiind necesară furnizării de conținut informativ si promoțional către utilizator, în urma completării, de către acesta, a datelor cu caracter personal în mod voluntar, în cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre secțiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obținerea de informații personalizate sau beneficii comerciale, în cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile colectării de date cu caracter personal pe site pot fi următoarele:

persoana vizata și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice

prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.

prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligații legale care ii revine operatorului.

prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice

prelucrarea este necesara pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care rezulta în exercitarea autorității publice cu care este investit operatorul.

prelucrarea este necesara în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizata este un copil.

În enumerările de mai jos vă prezentăm în mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum și temeiul, scopul și durata colectării acestora.  Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu excepția celor care vizează Cookies.

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

Date având caracter personal pe care le colectăm:

Nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Scopurile colectării datelor având caracter personal:

Pentru furnizarea accesului la conținut și răspunsuri la întrebări și solicitări transmise de către utilizator online, pentru transmiterea de comunicări, oferte și beneficii constând în acces la servicii și produse

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Date având caracter personal pe care le colectăm:

Cookies, marcaje de timp (data și ora accesării), istoricul navigării pe site.

Scopurile colectării datelor având caracter personal:

Pentru monitorizarea traficului site-ului și a istoricului accesărilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de conținut și identificarea conținutului cel mai relevant pentru utilizator.

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

În cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Modul de păstrare a datelor dvs. având caracter personal, locație, perioadă de păstrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, iar, în cazurile în care avem o obligația legală de a păstra datele dvs. cu caracter personal o anumită perioadă de timp, perioada de păstrare va fi cea prevăzută de lege. În funcție de situația concretă, această perioadă va varia, putând fi cuprinsă între 1 zi și 10 ani.

Pentru o bună înțelegere a modului de păstrare, a locației în care datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate și a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi păstrate în evidențele sau în sistemele noastre, vă rugăm să consultați tabelul de mai sus.

În scopul garantării dreptului utilizatorului de a fi protejat în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date având un caracter sensibil sau care sunt apte să afecteze drepturile într-o manieră semnificativă, măsuri speciale de natură tehnică și organizatorică, care să protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal și exercitarea acestora

Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obține accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și dreptul de a obține copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie vă va fi oferită de către noi în mod gratuit, urmând ca eventualele copii suplimentare pe care le veți solicita să poată fi supuse unei taxe corespunzătoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor având caracter personal vă poate fi oferită fie în format electronic, fie în format fizic, în funcție de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informațiilor despre datele cu caracter personal existente în site, precum si pentru a solicita ștergerea parțiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail [email protected] sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al TemperYoga.ro.

De asemenea, utilizatorul are dreptul să obțina orice informații suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrării datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm, informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date și orice alte asemenea informații).

Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține rectificarea oricăror inexactități ce vizează datele sale cu caracter personal prelucrate de către noi. De asemenea, are dreptul de a obține completarea oricăror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa [email protected] ori de câte ori observa că există o inexactitate în privința datelor sale cu caracter personal sau că datele sale cu caracter personal prelucrate de către www.temperyoga.ro sunt incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la ștergerea datelor având caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce înseamnă că legea instituie anumite limitări în privința exercitării acestui drept („dreptul de a fi uitat„).

Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm, în special în cazul în care contesta exactitatea datelor, în cazul în care prelucrarea datelor este ilegală ori în cazul în care prelucrarea acestor date nu mai este necesară, potrivit legii.

Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor având caracter personal de către noi, în special în cazul în care prelucrarea se realizează în scopuri de marketing sau din motive legate de situația particulară în care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate în cel mai scurt timp de la sesizarea obiectării din baza de date a site-ului și anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

Dreptul la retragerea consimțământului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimțământului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimțământul in orice moment, la fel de ușor cum l-a și acordat inițial. Retragerea consimțământului nu va afecta însă legalitatea prelucrării datelor pe care am realizat-o înainte de retragerea consimțământului. Dreptul la retragerea consimțământului nu este unul absolut, ceea ce înseamnă că există cazuri în care datele nu vor fi șterse ca urmare a retragerii consimțământului (de exemplu în cazul în care datele având caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul să se conformeze unei obligații legale). Aplicarea retragerii consimțământului se aplica din momentul înregistrării acesteia si operarea retragerii consimțământului se va realiza in maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrare.

Dreptul de a depune o plângere în fața autorității competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea noastră.

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automată a datelor  sau care  afectează într-o măsură semnificativă să fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate printr-un proces decizional automatizat în vederea personalizării informațiilor şi comunicărilor comerciale adresare dumneavoastră. Procesul decizional automatizat ce implică datele de sănătate are la bază consimțământul dumneavoastră expres.

În cadrul acestor procese datele dumneavoastră sunt protejate prin măsuri de securizare specială de tipul criptării datelor și securității avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveți dreptul de a solicita modificarea modului în care sunt prelucrate automat datele dumneavoastră personale, solicitând verificarea procesului automatizat prin intervenție umană. În acest scop vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

Exercitarea drepturilor

Pentru ca utilizatorul sa își poată exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice întrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lămuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informări, vă rugăm să ne contactați oricând, utilizând informațiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plângerile – persoana de contact

Pentru a afla mai multe informații cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul în care datele sunt colectate, prelucrate și protejate sau pentru a cere orice lămuriri referitoare la cele menționate în acești Temeri și Condiții orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresându-se prin mail la [email protected] sau prin corespondenta postala la adresa: Municipiul Craiova, Strada Calea Bucuresti, nr.109, bl.R10, sc.1, ap.25.

11.2 Raspunderea Firmei care Administreaza Site-ul

Membru/Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin internet si deci, XITIA POINT SRL va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Membrii o primesc sau o trimit, folosind Site-ul, va fi permanent in siguranta.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Membrului/Utilizatorului si nu implica sprijinirea de Administrator a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Membrul/Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

12. Abonarea Utilizatorilor la Newslettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.
Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

13. Legea aplicabila. Litigii

Pentru orice litigiu aparut in legatura cu si despre interpretarea prezentelor dispozitii; cat si consecinta a incalcarii obligatiilor de una dintre parti, acesta se va incerca a fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care nu se va putea realiza solutionarea litigiilor pe cale amiabila, se va solicita solutionarea acestora de instantele judecatoresti competente. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice, pe care acesta le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare.

14. Dispozitii Generale

14.1 Toate notificarile sau cererile facute catre www.temperyoga.ro sunt valabile numai in scris, pe e-mail, cu confirmare primire e-mail si se vor trimite pe adresa [email protected]

14.2 Administratorul si Membrii sunt parti contractuale independente si nu se creeaza nicio relatie inter-dependenta prin acest Acord.

14.3 Daca vreuna dintre prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

14.4 Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in niciun fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.

 • Tip Societate cu Raspundere Limitata
 • Nume XITIA POINT SRL
 • CUI 39830255
 • Rgistrul Comertului J16/1892/2018
 • Banca Unicredit Bank Craiova
 • IBAN RO24 BACX 0000 0017 1498 2001