fbpx

De multe ori secventele scurte, dar intense sunt salvatoare, atunci cand nu avem mult timp la dispozitie. Cea de astazi, „Yoga pentru tonifiere, slabire si energizare” e ideala pentru aceste situatii. Scuza „nu am timp” nu isi mai gaseste locul, atunci cand stii ca in doar cateva minute, iti poti lua doza de energie si vitalitate. Corpul iti va multumi la final.

Aceasta sesiune lucreaza intreaga musculatura a corpului. In acelasi timp,secventa flexibilizeaza si sporeste mobilitatea in articulatii.

Daca faci parte din cei care nu iubesc sala si poate nici sa depuna prea mult efort, exercitiile de yoga pot fi o solutie. Le poti face din confortul casei, le poti pune pe pauza oricand sau le poti repeta, la nevoie.

Yoga pentru tonifiere, slabire si energizare – in plan energetic

Aceasta sesiune este de asemenea pentru tine, daca simti ca ai avea nevoie de un boost de energie si de incredere in sine. Mie imi plac aceste secvente, in special pentru energia cu care ramai la final. In general, posturile ce implica lucrul cu musculatura abdomenului, lucreaza concomitet si in plan energetic. Astfel, ele intaresc si centrul de energie de la nivelul Plexului Solar. Aceasta duce la imbunatatirea vointei, determinarii, curajului, increderii in sine.

Yoga pentru slabire – efecte asupra articulatiilor

In plus, grija fata de articulatii este un aspect deloc de neglijat atunci, cand faci exercitii pentru intarirea musculaturii. Din acest punct de vedere, atunci cand vrei sa slabesti, exercitiile de yoga sunt alegerea indeala. Si aceasta deoarece acestea sunt alese si practicate, cu focus permanent atat pe intarirea musculaturii, cat si a articulatiilor.

Cateva dintre posturile prin care trecem sunt Scandura, Cainele cu fata in sus, Cainele cu fata in jos, Delfinul, Razboinicul 2.

Have fun! Nu uita sa zambesti!

Gasesti aici o alta secventa de Yoga pentru intarirea musculaturii. Enjoy!

Namaste!

Yoga pentru tonifiere, slabire si energizare.
Apasa aici pentru deschide direct in Youtube.
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment