O sesiune simpla de yoga pentru detensionare si eliminarea durerilor de spate este tot ce am nevoie uneori dupa o zi incarcata la birou. Multe dintre durerile resimtite la nivelul spatelui isi gasesc sursa in postura incorecta a trunchiului. Stam nemiscati timp indelungat, la birou sau in masina, acest lucru ducand la rigidizarea coloanei vertebrale, a umerilor si soldurilor. Si de aici senzatia de oboseala, de epuizare, durerile de cap, disconfort digestiv, surplus ponderal si multe altele.

Yoga pentru detensionarea spatelui si eliminarea durerilor.
Apasa aici pentru a deschide video direct in Youtube.

Secventa de astazi de yoga pentru detensionare si eliminarea durerilor de spate abordeaza posturi ce trec coloana vertebrala prin toate miscarile sale. Astfel, vom avea miscari axiale, flexii, extensii, flexii laterale, rasuciri. Asteptati-va sa practicam Pisica si Vaca, Ata si acul, Cainele cu fata in jos, Porumbelul adormit, Regele Pestilor, Podul, Rasucire la sol, Plugul.

Toate acestea vor crea spatiu intre vertebre, vor hrani maduva spinarii si organele abdominale cu sange proaspat incarcat cu oxigen. Toate acestea vor ajuta totodata la eliminarea toxinelor acumulate in urma proceselor metabolice si la linistirea sistemului nervos.

Aboneaza-te la sectiunea Yoga pentru spate si primesti acces la toate filmuletele care te vor ajuta sa iti tonifici musculatura spatelui, detensionarea acetuia si reducerea sau eliminarea durerilor cauzate de posturile incorecte ale trunchiului, la birou sau in masina.

Alege sa practici yoga in siguranta, folosind o saltea cu aderenta crescuta, chiar si in timpul sesiunilor solicitante de yoga.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., tehnician nutritionist

Write A Comment