fbpx

Pergamentul nr.2 de Og Mandino face parte din cartea “Cel mai vestit vanzator din lume”.

Detalii despre Og Mandino

Potrivit criticilor de literatura, Og Mandino este unul dintre cei mai cititi autori de literatura motivationala din lume. El a fost primul scriitor caruia i-a fost decernata Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare. Pe langa asta, a fost supranumit “Cel mai vestit scriitor din lume”. A scris 16 carti care s-au vandut in peste 25 de milioane de exemplare si au fost traduse in 20 de limbi. Cea mai celebra dintre cartile sale este The Greatest Salesman in the World (Cel mai vestit vanzator din lume).

Ce ne invata aceasta carte?

„Cel mai vestit vanzator din lume” este continuarea celei mai interesante povesti. De ce cea mai interesanta? Pai, pentru ca a inspirat si atins cele mai multe vieti in ultimele doua decenii. La inceput se vorbeste despre oameni si despre cum fiecare nereusita ne poate conduce mai aproape de adevar si de cunoastere. Insa pentru aceasta este nevoie de stabilirea unor teluri si ambitia noastra de a munci din greu pentru a le duce la bun sfarsit. Invatam de la Mandino ca a ne seta obiective este usor. Totusi, adevarata reusita este atunci cand indeplinim tot ceea ce ne-am propus.

O alta invatatura din cartea “Cel mai vestit vanzator din lume” de Og Mandino este legata de atitudinea noastra. El incurajeaza cititorul sa traiasca fiecare zi cu incredere, mandrie si entuziasm. Aceste trei calitati ne vor ajuta sa intelegem ca nu confortul si luxul sunt cele mai importante lucruri. A avea ceva de care sa fim entuziasmati e mai important. Tot el ne invata ca succesul nu se poate castiga de unul singur. De aceea este nevoie ca noi sa putem influenta pozitiv pe cei din jurul nostru. Acest lucru se poate realiza numai daca ii vom trata pe semenii nostrii in acealsi mod in care am dori sa fim tratati.

Uneori o simpla strangere de mana si un zambet poate aduce mult mai mult decat ne imaginam. Intr-adevar, vor veni vremuri de frustare si de nereusite. Insa daca invatam din greselile noastre vom putea trece cu bine de urmatoarea incercare. Pe deasupra, vom putea transforma in final toate acestea in triumf. (Carticitite.info)

Asculta Pergamentul nr.2 pentru a intelege ca cea mai importanta persoana din viata ta esti tu si ca in masura in care iti vei oferi iubire, in aceeasi vei primi. De asemenea, in masura in care vei oferi celorlalti, in aceeasi vei primi.

Concluzii

Cheia succesului este uneori mai simpla decat ne-am imagina: iubirea si munca sunt singurele lucruri necesare pentru o viata implinita. Succesul poate deveni un tel atins in viata fiecaruia atat pe plan profesional cat si personal. Nu trebuie decat sa aplicati cele 10 principii din Cel mai vestit vanzator din lume de Og Mandino.

Pergamentul nr.2 de Og Mandino

Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Practica si celelalte meditatii din categoria Meditatii gratuite.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment