fbpx

Easy Morning Yoga Flow este o scurta secventa de yoga matinala, pentru un inceput de zi in echilibru si armonie. Sesiunea este potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru cei ce practica deja. Chiar si 20 de minute sunt suficiente pentru a-ti seta o intentie pentru ziua ce urmeaza si a crea mai mult spatiu in corp. Indiferent de activitatile din ziua respectiva, exercitiile de yoga te vor ajuta sa te focusezi mai usor pe lucurile esentiale, ce te ajuta sa-ti realizezi obiectivele. In plus, aceste miscari vor aduce nu doar o stare de bine fizica, ci si mentala, prin claritate si putere de concentrare sporite.

Easy Morning Yoga Flow – pozitii

  • Copilul intinde toata partea posterioara a spatelui, usurand disconfortul din zona lombara. Intinde umerii si musculatura bratelor. Calmeaza mintea si linisteste.
  • Catelusul deschide amplu pieptul. Intinde spatele si bratele.
  • Pisica si Vaca: aceste miscari aduce flexibilitate si mobilitate coloanei vertebrale. Elimina tensiunea din zona lombara, a umerilor, gatului, soldurilor.
  • Ata prin ac intinde intreg corpul. Permite o usoara rasucire de coloana. Elimina tensiunea din spatele superior si umeri. Instaleaza o stare de calm.
  • Fandare joasa cu mainile sus elimina tensiunea musculara din solduri si picioare. Intareste genunchii, intinde spatele picioarelor si partea frontala a coapselor. Sporeste concentrarea.
  • Rasucire usoara imbunatateste digestia prin masajul organelor abdominale si sangele incarcat cu oxigen, pompat in cavitatea abdominala. Intareste si intinde coloana, eliminand durerile de spate. Ajuta in procesul natural de detoxifiere.
  • Fandare inalta cu mainile sus imbunatateste echilibrul si stabilitatea. Intareste muschii picioarelor, fesierii, bratelor si abdomenului. Imbunatateste functia articulatiilor in genunchi, glezne, solduri, umeri.
  • Cainele cu fata in jos cu rasucire intinde gleznele, gambele si spatele genunchilor, imbunatateste mobilitatea in coloana toracala. Intareste umerii, incheieturile si fesierii. Intinde toata partea posterioara a corpului.
  • Fluture din sezut elimina tensiunea din zona lombara, solduri, coapse. Are un efect calmant, relaxant, ajutand in eliminarea stresului.
  • Fluture din intins pe spate deschide si detensioneaza soldurile. Elimina tensiunea acumulata in coloana vertebrala si musculatura spatelui.

Te invit cu drag sa te abonezi la unul dintre abonamentele active pe site, pentru a practica impreuna!

Easy Morning Yoga Flow
Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Incearca si aceste clase: Yoga de dimineata incepatori, Flow Morning Yoga, Yoga de dimineata pentru incepatori.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment