fbpx

„Meditatie pentru recunostinta” este o meditatie ghidata, dupa metoda Louise Hay. Iti recomand sa o practici dimineata, inainte de a te da jos din pat sau cat mai devreme dimineata.

Daca nu ne mai gandim la ce nu avem si incepem sa apreciem ceea ce avem, ne simtim instantaneu mai multumiti si mai fericiti in „momentul prezent.” Fiecare clipa din viata noastra pare astfel mai pretioasa.

De buna seama, in aceasta dimensiune fizica se intampla multe lucruri greu de acceptat. Dar noi putem porni de la premisa ca exista o Sursa, cu un plan divin, din care facem parte integranta, privind orice neplacere ca pe un dar. O inima recunoscatoare nu are margini.

La sfarsitul fiecarei zile, spune o rugaciune de multumire inainte de culcare si transmite-o tuturor oamenilor din lume, indeosebi celor care te-au invatat ceva in ziua respectiva, nu doar prin iubire sau ras, ci si prin suparare si durere sufleteasca.

Practica recunostintei atrage intotdeauna foarte multe lucruri bune.
Multi oameni au devenit mai fericiti, pentru ca s-au simtit recunoscatori, si-au imbunatatit relatiile cu alte persoane sau chiar si-au imbunatatit starea de sanatate fizica si psihica.

„Apreciez plenar lectiile nepretuite si pline de iubire, pe care mi le ofera viata.”

Meditatie pentru recunostinta

Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Practica si celelalte meditatii ghidate din categoria Meditatii.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment