In ziua a cincea, facem o Meditatie ghidata cu Varuna Mudra, ce ajuta la sanatatea sistemului urinar si in tratarea cistitei, Varuna Mudra fiind gestul recomandat in mod traditional pentru problemele urinare.

Acest gest directioneaza respiratia, atentia si energia catre intreaga parte frontala a pelvisului si catre zona vezicii urinare in special, eliberand tensiunea si imbunatatind circulatia.
Varuna Mudra directioneaza de asemenea respiratia, constienta si energia catre rinichi, sustinandu-i in functionarea optima.
Aceasta mudra cultiva o senzatie de racorire si de prospetime, ce creste nivelul de confort in tractul urinar, in special atunci cand este prezenta inflamatia.
Acest gest creeaza de asemenea un efect de masaj in planseul plevian, eliminand tensiunea si imbunatatind circulatia, ce sprijina sanatatea sistemului urinar si reproductiv, in special a prostatei.

Principalele beneficii ale Mudrei Varuna:

  • sustine functionarea optima a sistemului urinar si reproductiv
  • elibereaza contracturile musculare de la nivelul planseului pelvian, pelvis si zona mediana a spatelui.

Namaste!

https://youtu.be/x-DTYy1uJps
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment