Aceasta meditatie ghidata cu Vajrapradama Mudra (depresie) induce sentimentul increderii de neclintit si a entuziasmului in fata vietii.
„Vajrapradama” inseamna „incredere de neclintit”. Vajrapradama Mudra directioneaza respiratia, atentia si energia in piept, coaste si spatele superior, cultivand o senzatie de deschidere si incredere in noi insine si in viata.

Respiratia toracala expansionata elibereaza tensiunea musculara din piept si cutia toracica, instaland o senzatie de relaxare si usor. Prelungirea inspirului induce o senzatie de energie inaltatoare si vitalitate, ceea ce este benefic in imbunatatirea dispozitiei si a motivatiei.

Vajrapradama Mudra dirijeaza de asemenea respiratia, atentia si energia catre glanda timus, sustinand o imunitate puternica, care poate fi slabita in timpul episoadelor de depresie.

Acest gest deschide Anahata Chakra din centrul pieptului, constientizand calitatile esentiale ale inimii, care atunci cand sunt hranite cu grija, trezesc entuziasmul si bucuria de a trai.

Principale beneficii ale mudrei Vajrapradama:

  • sustine tratamentul depresiei
  • elibereaza contracturile din piept, coaste si spate superior
  • imbunatateste stima de sine si incredere
  • creste energia si entuziasmul
  • imbunatateste deschiderea catre calitatile inimii subtile

Namaste!

https://youtu.be/ycnd6KpM5Ck
Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment