Contribuim astazi la buna functionare a organelor digestive printr-o meditatie ghidata cu Pushan Mudra (sistem digestiv).

„Pushan” reprezinta „zeitatea solara a subzistentei si prosperitatii”. Pushan Mudra directioneaza respiratia, constienta si energia catra plexul solar si abdomen, creand un efect de masaj, ce creste circulatia in sistemul digestiv.

Acest gest optimizeaza digestia, prin constientizarea mai profunda a procesului digestiei, permitandu-ne sa percepem primele semne de dezechilibru, inainte sa devina probleme digestive serioase. Deschiderea si receptivitatea crescute ne ajuta astfel sa fim mai constienti de ce si cum mancam si de efectele lor asupra corpului.

Pushan Mudra imbunatateste „agni”, focul digestiv subtil, care este esential pentru o digestie optima, asimilare si eliminare. „Agni” echilibrat imbunatateste de asemenea digerarea subtila a experientelor vietii, care ne ajuta mai departe sa eliminam stresul, imbunatatind astfel digestia fizica.

Principale beneficii ale mudrei Pushan:

  • sustine digestia optima, asimilarea si eliminarea
  • faciliteaza digerarea experientelor de viata

Namaste!

https://youtu.be/vTPwo8zihng
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment