Aceasta meditatie ghidata cu Mani Ratna Mudra (sanatatea intregului corp) contribuie la mentinerea echilibrului, armoniei si a starii de bine a organismului.

„Mani Ratna” inseamna „bijuterie pretioasa”, iar Mani Ratna Mudra ne reveleaza bijuteria interioara a Sinelui Superior, a carei esenta este sanatatea si vindecarea.

Acest gest directioneaza respiratia, atentia si energia de la planseul pelvian la crestetul capului, sustinand curgerea libera a energiei ascendent si descendent prin intreaga parte frontala a corpului, in sincronie cu respiratia ritmica.

Cursul liber al energiei cultivat de acest gest restabileste echilibrul in mod natural in toate dimensiunile fiintei noastre, sustinand sanatatea si vindecarea intregului corp.

Mani Ratna Mudra sprijina echilibrarea chakrei Sahasrara, aflata in crestetul capului, instaland o senzatie de claritate sub forma unei lumini de cristal, ce infuzeaza intreaga fiinta cu energie vindecatoare.

Principale beneficii ale mudrei Mani Ratna:

  • echilibreaza corpul, la nivel fizic si subtil
  • relaxeaza muschii fetei, gatului si umerilor
  • echilibreaza chakra coroana

Namaste!

https://youtu.be/fG5s9PbnSRA
Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment