Aceasta meditatie ghidata cu Kali Mudra aduce echilibru celui de-al cincilea centru energetic, Vishuddha. Numele acestuia inseamna „purificare” si este situat la nivelul gatului.

„Kali” – „zeita purificarii” ne sprijina in inlaturarea credintelor limitative, care ne tin departe de natura nostra adevarata. Manuieste o sabie si tine in mana un cap de om, ca simbol al atasamentului fata de ego, care trebuie taiat, pentru a obtine libertatea spirituala.

Kali Mudra directioneaza respiratia, atentia si energia catre gat, lacasul chakrei Vishuddha, sustinand procesul de purificare spirituala.

Acest gest faciliteaza eliberarea tensiunii musculare din zona gatului, creand un spatiu de deschidere, in care credintele limitative pot fi vazute, explorate si eliberate mai usor.

Aceasta mudra amplifica circulatia in zona glandei tiroide, activand metabolismul, ce ne furnizeaza energia pentru depasirea obstacolelor din calea noastra.

Principale beneficii ale mudrei Kali:

  • echilibreaza a cincea chakra prin procesul de purificare spirituala
  • elibereaza tensiunea din zona gatului, umerilor, interiorul gatului si corzile vocale
  • imbunatateste intuitia, permitandu-ne sa primim ghidare spirituala

Namaste!

https://youtu.be/OE-tsOWMHSs
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment