fbpx

“Meditatie ghidata cu Jalashaya Mudra (seninatate)” instaleaza senzatia de calm, liniste, armonie.

“Jalashaya” inseamna “lac” si este format din doua cuvinte sanskrite: “jala” inseamna “apa”, iar “shaya” inseamna “calm”, “linistit” sau “somn”.

Jalashaya Mudra cultiva calitatile de racorire si improspatare ale unui lac linistit. Acest gest directioneaza respiratia, atentia si energia in zona pelvisului si la baza corpului, linistind si hranind sistemele reproducator, urinar si eliminator.

Jalashaya Mudra instaleaza prospetime pe inspir, ce ajuta in usurarea inflamatiei. Odata cu prelungirea expirului, acest gest induce un efect de calmare, sustinand relaxarea profunda si eliberarea stresului.

Jalashaya Mudra cultiva o senzatie de usor, ce poate ajuta in tendintele noastre de a judeca excesiv, de a critica, in hiperperfectionism.

Principale beneficii ale mudrei Jalashaya:

  • calmeaza mintea si corpul
  • elibereaza tensiunea din zona lombara
  • instaleaza un efect de racorire, ce ajuta la eliberarea inflamatiei
  • cultiva o senzatie de seninatate, ce ne ajuta sa ne eliberam de orice tendinta de a judeca, de conflict sau competitie.

Meditatie ghidata cu Jalashaya Mudra
Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Practica si aceasta meditatie ghidata cu Svadhisthana Mudra, pentru sanatatea sistemului urinar si reproducator si detensionarea spatelui inferior.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment