Al saptelea centru energetic, Sahasrara este adus in echilibru cu aceasta meditatie ghidata cu Ananta Mudra (unitate). „Sahasrara” inseamna „o mie de petale” si este localizata la nivelul crestetului capului.

„Ananta” inseamna „infinit”, iar Ananta Mudra se aseamana cu lotusul cu o mie de petale al chakrei coroana, evocand o experienta de beatitudine, ce este o reflectie a Sinelui nostru adevarat, nelimitat.

Acest gest aduce respiratia, atentia si energia la crestetul capului, expansionand spatiul silentios dintre ganduri, permitandu-ne sa fuzionam mai usor cu fiinta noastra nelimitata.

Acest gest amplifica lumina Constiintei si ne sustine in a o canaliza in fiecare care dintre centrii energetici, trezind si integrand calitatile esentiale ale fiecarei chakre.

Aceasta experienta de integrare in anatomia noastra subtila este o sursa puternica de sanatate si vindecare la toate nivelurile fiintei noastre.

Principale beneficii ale mudrei Ananta:

  • echilibreaza a saptea chakra, reveland natura fiintei noastre adevarate ca fiind libertate si unitate
  • sustine echilibrul optim in toate sistemele fiintei noastre
  • armonizeaza intregul sistem de chakre
  • ne permite sa experimentam scantei de beatitudine

Namaste!

https://youtu.be/mIfVYp21_j4
Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment