fbpx

Al saptelea centru energetic, Sahasrara este adus in echilibru cu aceasta meditatie ghidata cu Ananta Mudra (unitate).

„Sahasrara” inseamna „o mie de petale” si este localizata la nivelul crestetului capului. Acest centru energetic este reprezentat de un lotus cu o mie de petale de lumina de cristal, simbolizand nelimitarea si Constiinta pura. Calatoria de integrare a calitatilor tuturo chakrelor duce in mod natural la dschiderea celei de-a saptea chakre. Prin aceasta deschidere, experimentam natura noastra esentiala, ca fiinta pura nelimitata si neconditionata. La acest nivel, orice senzatie de separare este eliminata, permitandu-ne sa experimentam intreaga creatie ca un tot unitar.

Constiinta Pura este experimentata initial ca strafulgerari in timpul meditatiei. In cele din urma, recunoastem Constiinta pura ca esenta fiinte noastre adevarate, mereu prezenta, precum cadrul silentios al tuturor interactiunilor si activitatilor noastre. Pe masura ce ne aliniem cu fiinta noastra adevarata, provocarile vietii continua sa apara, dar in loc sa ne identificam cu ele personal, pur si simplu le rezolvam cu detasare si compasiune.

Meditatie ghidata cu Ananta Mudra – cum ne ajuta sa ne apropiem de Divinul din noi?

„Ananta” inseamna „infinit”, iar Ananta Mudra se aseamana cu lotusul cu o mie de petale al chakrei coroana, evocand o experienta de beatitudine, ce este o reflectie a Sinelui nostru adevarat, nelimitat.

Acest gest aduce respiratia, atentia si energia la crestetul capului, expansionand spatiul silentios dintre ganduri, permitandu-ne sa fuzionam mai usor cu fiinta noastra nelimitata.

Acest gest amplifica lumina Constiintei si ne sustine in a o canaliza in fiecare care dintre centrii energetici, trezind si integrand calitatile esentiale ale fiecarei chakre.

Aceasta experienta de integrare in anatomia noastra subtila este o sursa puternica de sanatate si vindecare la toate nivelurile fiintei noastre.

Principale beneficii ale mudrei Ananta:

  • echilibreaza a saptea chakra, reveland natura fiintei noastre adevarate ca fiind libertate si unitate
  • sustine echilibrul optim in toate sistemele fiintei noastre
  • armonizeaza intregul sistem de chakre
  • ne permite sa experimentam scantei de beatitudine

Meditatie ghidata cu Ananta Mudra (unitate)
Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Incearca si aceasta meditatie ghidata cu Dharma Chakra Mudra, pentru echilibrul tuturor centrilor energetici.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment