Meditatia cu afirmatii pentru abundenta se refera la abundenta din viata noastra, in toate aspectele ei. Fie ca ne referim la abundenta spirituala, emotionala sau materiala, aceasta abundenta se afla in noi in cantitate nelimitata. Trebuie doar sa ne descatusam de credintele limitative care o ingradesc si nu ne permit accesul deplin la ea.

Te consideri o persoana care merita abundenta? Care e relatia ta cu banii? II consideri buni sau rai? Priveste in jurul tau. Ce vezi? Abundenta sau lipsa? Fiind expusi aceluiasi mediu, fiecare vede in mod diferit, in functie de filtrul mintii sale.

Lasa barierele mintii sa se dizolve si recunoaste toata abundenta din jurul tau! Fii recunoscator in fiecare zi pentru ce ai, ce esti, ce faci! Fii recunoscator pentru familie, prieteni, natura, iubire, pentru corpul sanatos pe care il ai! Si vei vedea ca abundenta va veni insutit in viata ta!

Meditatia cu afirmatii pentru abundenta
Apasa aici pentru a deschide fimuletul drect in Youtube
Vezi aici mai multe meditatii ghidate.
Pentru a vedea toate clasele gratuite si a fi la curent cu ultimele filmulete postate, apasa butonul de mai jos pentru subscribe si clopotel notificare!

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., tehnician nutritionist

Write A Comment