Astazi ne ingrijim de sanatatea organelor reproducatoare feminine, prin Meditatie ghidata cu Yoni Mudra (sistem reproducator feminin) – ziua 6.
„Yoni” se refera la „sistemul reproducator feminin”, atat la nivel fizic, cat si la nivel simbolic, ca „pantec al creatiei”.
Yoni Mudra directioneaza respiratia, constienta si energia catre zona pelviana, creand un efect de masaj, ce imbunatateste circulatia in organele reproducatoare.
Acest gest incetineste frecventa respiratiei si favorizeaza prelungirea expirului, reducand astfel stresul si ajutand la eliminarea simptomelor, in cazul Sindromului Premenstrual. Pauza prelungita de la sfarsitul expirului cultiva un spatiu de liniste interioara, ce ne permite sa ne retragem spre interior si sa ne conectam la ritmul nostru interior.
Yoni Mudra instaleaza o senzatie de confort si usurare, ce poate ajuta in reducerea iritabilitatii asociate cu Sindromul Premenstrual.
Sanatatea sistemelor reproducator si urinar este sporita prin senzatiile de confort si usurare, pe care acest gest le cultiva.

Principale beneficii ale Mudrei Yoni:

  • ajuta in cazul Sindromului Premenstrual, inclusiv dezechilibrele menstruale, infertilitate si simptomele menopauzei
  • sustine sanatatea sistemului urinar
  • ne conecteaza la aspectul feminin, intuitiv, al fiintei noastre.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment