fbpx

Manipura Chakra Morning Yoga este a treia secventa din seria Yoga de dimineata pentru echilibrare energetica.

Manipura Chakra este localizata in centrul trinchiului, deasupra ombilicului, in regiunea care coincide cu plexul solar. De altfel, mai este cunoscuta sub denumirea chakra plexului solar. Manipura este adesea comparata cu caldura si puterea orbitoare a soarelui. Similar, acest centru subtil este sursa focului si a caldurii, care alimenteaza dinamismul, vointa si ambitia naostra.

Atunci cand acest centru este in deficit, ne gasim cu greu motivatia sau angajamentul. Ne indepartam astfel de provcocarile care ne scot din zona de confort.

Manipura Chakra Morning Yoga – ce ne spune acest centru energetic?

Chakra plexului solar ne spune ca nu este destul sa experimentam viata la nivelul de baza , sa indeplinim aceleasi sarcini si responsabilitati zi de zi. Viata este si o scara spre crestere si succes. Cu fiecare pas ne depasim limitarile si ne extindem propria fiinta. Ce consideri ca este o realizare azi? Care e pasul urmator pe aceasta scara?

Ideea noastra de realizare nu trebuie sa fie neaparat legata de cariera. Exista multe cai de autorealizare si numai noi suntem cei care decidem ce contine povestea propriului succes. Este vorba mai mult de clarificarea si concentrarea vointei proprii si de decizia de a nu renunta la scopurile noastre, indiferent de greutati. Ce conteaza cu adevarat este efortul intreprins pentru a ne strucutura puterea interioara. De asemenea si modul cum ne disciplinam si ne controlam propria fiinta, astfel incat aceasta sa devina o sageata atintita spre un scop clar.

Inainte de orice, sa devii propriul erou inseamna sa inveti sa stapanesti puterile launtrice si sa transcenzi elementele care te trag in jos, ca de exemplu lenea, frica, slabiciunea.

Manipura Chakra Morning Yoga

Apasa aici pentru a deschide direct in Youtube.

Incearca si primele clase din seria Yoga de dimineata pentru echilibrul energetic: Muladhara Chakra Morning Yoga si  Swadhisthana Chakra Morning Yoga.

Namaste!

Author

Instructor de Hatha, Yin & Restorative Yoga 300H TTC, acreditat de Yoga Alliance U.S.A., Tehnician nutritionist, Terapeut Theta Healing

Write A Comment